Ik wil iets van jou, jij wilt iets van mij van Margriet Sitskoorn

Ik wil iets van jou, jij wilt iets van mij

Ik wil iets van jou, jij wilt iets van mij
Margriet Sitskoorn
Psychologie

Met de kennis uit ‘Ik wil iets van jou, jij wilt iets van mij’ leert u dingen op een eenvoudige manier naar uw hand te zetten. Ervaar hoe u een ander kunt laten kiezen wat u het beste uitkomt, hoe u lichamelijke en psychische pijn op een onverwachte manier kunt verzachten en hoe u per direct aardiger of aantrekkelijker gevonden wordt. Leer hoe u door het maken van bepaalde bewegingen nieuwe oplossingen bedenkt, wat de macht van uw middelvinger is en hoe u anderen kunt aanzetten tot socialer gedrag.

In dit boek, dat gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek en eerder verschenen columns, laat Margriet Sitskoorn zien hoe u wetenschappelijk bewezen technieken kunt toepassen in het leven van alledag. ‘Ik wil iets van jou, jij wilt iets van mij’ maakt duidelijk hoe u op verrassend eenvoudige manier kunt bereiken wat u wilt, maar dat u ook voortdurend beïnvloed wordt door anderen.

Margriet Sitskoorn is hoogleraar Klinische Neuropsychologie aan Tilburg University. Haar onderzoek richt zich op de relatie tussen hersenen en gedrag, en spitst zich toe op hoe gedrag en omgeving invloed op de hersenen uitoefenen en hoe men op deze manier de emoties, vaardigheden en het gedrag van gezonde mensen en patiënten kan beïnvloeden. Zij is tevens directeur van het NeuroCognitief Centrum Nederland (NCCN).

Sitskoorn is een veelgevraagd spreekster en adviseur. Naast haar wetenschappelijke werk schrijft zij voor verschillende bladen, is zij een graag geziene gast bij tv-programma’s zoals de IQ Test. Eerder verschenen van haar hand de bestsellers Het maakbare brein, Passies van het brein en Ik wil iets van jou, jij wilt iets van mij.

– samenvatting van Managementboek

 

Bestel ‘Ik wil iets van jou, jij wilt iets van mij’ op Bol.com