Meld een boek aan

Welk boek mag volgens jou niet ontbreken in onze Merkwaardige boekenkast?

  Wij zijn ons brein

  Wij zijn ons brein Dick Swaab
  Medische wetenschappen Atlas Contact
  2015 480

  ‘Wij zijn maar al te nieuwsgierig naar ons brein. Daar waar ons intellectueel kapitaal gevormd wordt. Dat wat ons Merkwaardig maakt. Of niet. Het is het enige dat we hebben… We volgen daarom Dick Swaab van baarmoeder tot graf om het verhaal van ons brein een klein beetje beter te kunnen begrijpen!’

  Samenvatting managementboek.nl:
  Het verhaal van uw leven is het verhaal van uw brein. Dat begint in de baarmoeder, waar de hersenen gevormd worden op een manier die bepalend is voor de rest van uw leven.

  Dick Swaab volgt in ‘Wij zijn ons brein’ de mens vanaf de conceptie tot en met de dood. Wat zijn de bedreigingen voor het kind in de baarmoeder? Hoe zit het met de hersenen van pubers, wat gebeurt er als je verliefd bent, valt homoseksualiteit te verklaren, en wat gebeurt er wanneer alzheimer toeslaat? De zin en onzin van therapie, antidepressiva en alternatieve geneeswijzen, agressie, moreel gedrag en geloof, meditatie: alles wordt beschreven in ‘Wij zijn ons brein’.

  Ook schrijft Swaab over wat er mis kan gaan: hersenbeschadiging, ziektes, psychische problemen en bijna-doodervaringen. Dit is hét boek over het brein.

  Lenen of kopen
  Je kunt ‘People Skills’ in onze merkwaardige Beepbliotheek lenen als je klant/bekende van ons bent. Maar je kunt hem natuurlijk ook zelf kopen bij bol.com. People Skills is ook verkrijgbaar als e-book.

   

  Dit boek kopen?

  Dat kan! Klik op een van de knoppen om dit boek te bestellen! Of steun de boekensector en bestel hem hier.

  Deel dit boek:

  Gerelateerde boeken

  Terug naar home