Meld een boek aan

Welk boek mag volgens jou niet ontbreken in onze Merkwaardige boekenkast?

  Website Usability

  Website Usability W. van der Put
  Design & Vormgeving Pearson Education
  2006 416

  Hoe gebruiksvriendelijk is jouw website? Alleen met een prachtige vormgeving kom je er niet! Tijd om de vele usability-adviezen van Ward van der Put ter harte te nemen.

  ‘Website Usability’. De mate waarin een website kan worden benut door specifieke gebruikers om bepaalde doelen effectief, efficient en naar tevredenheid te bereiken in een specifieke gebruikerscontext. En dat zorgt voor tevreden bezoekers! Bezoekers die meer kopen, minder klagen én sneller terug keren. Dat wil jij toch ook?

  Alleen met een prachtige vormgeving kom je er niet!

  Kijk eens kritisch naar je sitestructuur, navigatie, visuele ontwerp, taal, multimedia en de toegankelijkheid. Neem alle hindernissen voor gebruikers weg door simpelweg de praktische checklists te volgen. De vele voorbeelden, die aangehaald worden, vormen een steuntje in de rug. Wat houdt je nog tegen?

  Bestel ‘Website Usability’ op Bol.com

  Samenvatting Bol.com
  Gebruikersvriendelijke websites zorgen voor tevreden bezoekers – en tevreden bezoekers tellen dubbel. Ze doen meer in minder tijd, informeren zich beter, kopen meer, klagen minder en keren sneller terug. Moderne websites zijn vaak prachtig vormgegeven, maar stellen de gemiddelde internetgebruiker toch te vaak voor te veel problemen. Website-usability beschrijft hoe u de kwaliteit van websites sterk verhoogt met een gebruikersvriendelijk en toegankelijk ontwerp. Elke website kan worden verbeterd met de vele honderden usabilityadviezen in dit boek. De belangrijkste adviezen zijn samengevat in praktische checklists met usabilityrichtlijnen, waarmee u snel de grootste hindernissen voor gebruikers wegneemt. Heldere uitleg (waar nodig wetenschappelijk onderbouwd) en voorbeelden in kleur maken duidelijk wat u moet doen en wat u moet laten bij het ontwerpen van gebruikersvriendelijke websites. Ward van der Put (1969) is zelfstandig consultant in elektronisch uitgeven en website-usability. Hij is auteur en co-auteur van meer dan dertig boeken over onder andere grafische vormgeving, webdesign en webdevelopment. In dit boek deelt hij veel van zijn praktijkervaring als usabilityadviseur van middelgrote en grote bedrijven en overheidsinstanties.

  Dit boek kopen?

  Dat kan! Klik op een van de knoppen om dit boek te bestellen! Of steun de boekensector en bestel hem hier.

  Deel dit boek:

  Gerelateerde boeken

  Terug naar home