Meld een boek aan

Welk boek mag volgens jou niet ontbreken in onze Merkwaardige boekenkast?

  Top 5 merkwaardige boeken voor tijdens je vakantie

  ‘De zomervakantie van 2020 zal in de boeken gaan als bijzonder. Of je nou wel of niet op vakantie kan/mag/wil, een goed boek is nooit verkeerd. We hebben een top 5 merkwaardige boeken samengesteld om te lezen in je achtertuin, balkon, op het terras of op een luchtbed in het zwembad.’

  Ons feilbare denken

  De klassieker van Daniel Kahneman. Hij legt uit dat we twee denksystemen hebben: een snelle, intuïtieve manier en een langzame, weloverwogen manier. Beide zijn uitermate praktisch, maar het gaat vaak fout omdat we – zonder dat we het doorhebben – de verkeerde manier van
  denken gebruiken.

  Bestel dit boek op bol.com

  Invisible Women - Caroline Criado PerezInvisible Women

  Stel je een wereld voor waarin jouw telefoon niet goed in je hand past, een voorgeschreven medicijn voor jouw lichaam verkeerd is en de eindeloze uren die je elke week werkt niet erkend of gewaardeerd worden. Komt iets hiervan je bekend voor? Grote kans dat je een vrouw bent.

  Bestel dit boek op bol.com

  Team Human

  Team Human is het boek om meer inzicht te krijgen waarom we meer menselijkheid en menselijke emotie in onze wereld (en zakendoen) nodig hebben. Zeker in de steeds digitaler wordende wereld. Laten we zorgen dat we geen ‘resource’ worden van de digitalisering, maar dat we digitaal gebruiken om onze fundamentele menselijke behoeftes te ondersteunen.

  Bestel dit boek op bol.com

  Thuis ben ik niet zo leuk!

  In zijn nieuwste boek Thuis ben ik niet zo leuk! laat bestsellerauteur Jos Burgers zien hoe humor kan bijdragen aan zakelijk succes – en dat het een vaardigheid is die iedereen kan ontwikkelen. Niet door de lolbroek van de afdeling te worden, maar door humor op de juiste momenten bewust in te zetten in de communicatie met klanten. Met als doel verrassend uit de hoek te komen en hen te laten (glim)lachen.

  Bestel dit boek op bol.com

  New Dark Age

  In his brilliant new work, leading artist and writer James Bridle offers us a warning against the future in which the contemporary promise of a new technologically assisted Enlightenment may just deliver its opposite: an age of complex uncertainty, predictive algorithms, surveillance, and the hollowing out of empathy. Surveying the history of art, technology and information systems he reveals the dark clouds that gather over discussions of the digital sublime.

  Bestel dit boek op bol.com

  Dit boek kopen?

  Dat kan! Klik op een van de knoppen om dit boek te bestellen! Of steun de boekensector en bestel hem hier.

  Deel dit boek:

  Gerelateerde boeken

  Terug naar home