Meld een boek aan

Welk boek mag volgens jou niet ontbreken in onze Merkwaardige boekenkast?

  Top 5 boeken om cadeau te doen

  The Black Swan

  ‘December is de ultieme feestmaand. Sinterklaas, Kerst en natuurlijk oud en nieuw. Daar horen cadeautjes én lekker lezen voor de open haard bij. Maar wat te geven of te lezen met de feestdagen? Doe inspiratie op met de door ons opgestelde Top 5 boeken om cadeau te doen. Leuk voor in de zak of onder de boom. Of om zelf te houden natuurlijk!’

  design-handboek The Black Swan – Nassim Nicholas Taleb

  Een echte bestseller en een prachtig cadeau. The Black Swan zal de manier waarop je naar de wereld kijkt veranderen. Het leert voorspellingen en advies te relativeren (en vaak te negeren), kritisch na te denken en klaar te staan om snel te handelen.

  Bestel dit boek op Bol.comManagementboek.nl of bestel het e-book

  The human face of big data (tafelboek) - Rick Smolan & Jennifer Erwitt The human face of big data (tafelboek) – Rick Smolan & Jennifer Erwitt

  Verken de wereld van Big Data. Elk levend en levenloos object op aarde zal binnenkort allerlei gegevens kunnen genereren. Onze huizen, onze auto’s en zelfs onze lichamen produceren gigantische hoeveelheden data. Door zijn unieke uiterlijk is het boek al een prachtig cadeau om te krijgen.
  Bestel dit boek op Bol.com

  Captivology - Ben Parr Captivology – Ben Parr

  Waardoor en hoe wordt onze aandacht getrokken? Ben Par schijnt een vernieuwend licht op het begrip aandacht en beschrijft zeven fascinerende trigger-technieken. Deze helpen je de aandacht van vrienden, collega’s, klanten, fans en zelfs vreemden te pakken én vast te houden.
  Bestel dit boek op Bol.com of bestel het ebook

  Creatief denken voor Dummies - David Cox Creatief denken voor Dummies – David Cox

  Ook vrienden, kennissen en familieleden die niets met ons vak te maken hebben, worden niet overgeslagen. Creatief denken, dat doe je niet zomaar op commando. Hoe bedenk je, onder druk, de beste ideeën? Creatief denken voor Dummies helpt je op weg! Dit praktische, hands-on boek brengt je inspiratie, tips en technieken om het beste uit je creativiteit te halen!
  Bestel dit boek op Bol.com of Managementboek.nl

  Indie brands - Anneloes van Gaalen Indie brands – Anneloes van Gaalen

  Merken schieten als paddenstoelen uit de grond. Elke dag. Overal ter wereld. Slechts enkele veroveren een plekje in het hart van de consument. Stuk voor stuk trekken deze succesvolle merken aan het oog voorbij in ‘Indie Brands’. Onafhankelijk. Authentiek. Innovatief. Een makkelijk boek om eens lekker doorheen te bladeren en inspiratie bij op te doen.
  Bestel dit boek op Bol.com

  Dit boek kopen?

  Dat kan! Klik op een van de knoppen om dit boek te bestellen! Of steun de boekensector en bestel hem hier.

  Deel dit boek:

  Gerelateerde boeken

  Terug naar home