Meld een boek aan

Welk boek mag volgens jou niet ontbreken in onze Merkwaardige boekenkast?

  The best interface is no interface

  The best interface is no interface Golden Krishna
  Design Pearson Education (Us)
  2015 256

  Onze liefdesrelatie met ‘digital interface’ wordt steeds hechter. We hebben het omarmd in de huiskamer, de slaapkamer en steeds vaker ook in de badkamer.

  Ons leven bestaat tegenwoordig alleen nog maar uit schermen. De meeste mensen besteden tegenwoordig meer dan acht uur per dag staren naar een scherm, en een aantal technologische vernieuwers hopen om nog meer tijd van je te kunnen krijgen. Waar heb jij tegenwoordig allemaal een scherm? In ja zak, in de auto, om je pols? En misschien in de toekomst wel op je gezicht!

  Gemiddelde smartphone-gebruikers controleren hun telefoons 150 keer per dag, het reageren op de verslavende drukte van Facebook of e-mail of Twitter. Ben je ziek? Er is een app voor! Moet je bidden? Er is een app voor! Dood? Nou, er is een app voor dat ook! En de meeste apps zijn opzettelijk verslavende afleidingen van bijvoorbeeld familie, vrienden, slaap, werk en studie.

  Er is een betere manier. In dit boek laat Golden Krishna zien hoe wij een technologisch geavanceerde wereld kunnen bouwen zonder digitale interfaces. In zijn inzichtelijke, rauwe, en vaak hilarische kritiek, onthult Golden fascinerende manieren om te denken zonder de schermen met behulp van drie principes die leiden tot meer zinvolle innovatie. The best interface is no interface!

  Bestel dit boek nu op Bol.com 

  Of bespaar een boom en bestel het e-book!

  Dit boek kopen?

  Dat kan! Klik op een van de knoppen om dit boek te bestellen! Of steun de boekensector en bestel hem hier.

  Deel dit boek:

  Gerelateerde boeken

  Terug naar home