Meld een boek aan

Welk boek mag volgens jou niet ontbreken in onze Merkwaardige boekenkast?

  De Plakfactor

  De Plakfactor Chip Heath Dan Heath
  Economie & Bedrijf A.W. Bruna Uitgevers
  2015 256

  Wat maakt je merk succesvol?
  Simple.
  Unexpected.
  Credible.
  Concrete.
  Emotion.
  Stories.
  Dát is SUCCES! Dát blijft plakken!

  ‘Make it Stick’, is de boodschap van Dan & Chip Heath. Schoenen, een BMW of gewoon een advies? Zorg dat het plakt! Zorg dat je klant jouw boodschap begrijpt, onthoudt én verder vertelt. Het werkt hetzelfde als klittenband: hoe meer haakjes, hoe beter het plakt!

  Bestrijd ‘de Vloek van Kennis’. Vestig de aandacht op jouw merk! Pak de kern van je boodschap en breng die over op je klant. Concreet. Geloofwaardig. Met gevoel én met een verhaal. ‘De Plakfactor’ laat je merk gegarandeerd plakken!

  Bestel ‘De plakfactor’ op Bol.com

  Samenvatting Bol.com
  Waarom zijn broodjeaapverhalen zo hardnekkig en vergeten we alledaagse waarheden zo gemakkelijk? Hoe maakt een krant een kop die ervoor zorgt dat we door willen lezen? En waarom onthouden we complexe verhalen wel, maar complexe feiten niet? Waarom floreren sommige ideeën van meet af aan, terwijl andere razendsnel ter ziele gaan? En hoe verbeter je de kansen van waardevolle ideeën? In De plakfactor leggen Chip en Dan Heath uit hoe je de kleefkracht van ideeën kunt versterken. Deze onmisbare gids laat zien dat ‘sticky’ ideeën hun kracht ontlenen aan zes belangrijke eigenschappen, die ook jij kunt leren beheersen. Dit boek gaat over een van de belangrijkste aspecten van menselijk gedrag en zal de manier waarop je ideeën overbrengt ingrijpend veranderen. De plakfactor is provocerend, onthullend en vaak verrassend grappig. Het onthult de cruciale principes van succesvolle ideeën en de strategieën om je eigen boodschap meer kleefkracht te geven.

  Dit boek kopen?

  Dat kan! Klik op een van de knoppen om dit boek te bestellen! Of steun de boekensector en bestel hem hier.

  Deel dit boek:

  Gerelateerde boeken

  Terug naar home