Meld een boek aan

Welk boek mag volgens jou niet ontbreken in onze Merkwaardige boekenkast?

  Miniserie – Black Mirror

  Serie: Black Mirror Charlie Brooker

  Even buiten de lijntje kleuren, dit keer geen boek maar zeker merkwaardig. Waar het in Black Mirror om gaat is hoe technologie onze toekomst zou kunnen bepalen. Ben jij als merk klaar voor de toekomst en alle technologie die je klanten gaan omarmen?

  Kijk deze serie op Netflix of koop de DVD-box [wel wat ouderwets…]. Met een 8,8 op IMDB.com is Black Mirror meer dan de moeite waard!

  Samenvatting van Bol.com
  In Black Mirror – bekroond met een internationale Emmy voor beste miniserie, draait alles om het thema ‘mens en technologie’. Elke aflevering vertelt een apart verhaal over de snelle ontwikkelingen van onze tijd. Welke invloed heeft de constante stroom aan nieuwe technologie op ons dagelijks leven? En wat staat ons allemaal nog te wachten? Het brein achter de serie, de Britse satiricus Charlie Brooker, benadert technologie als een drug waaraan wij als mensen verslaafd zijn − of kunnen raken. In elke aflevering gebeuren de raarste dingen. Zo heeft in het eerste seizoen de Britse premier live op televisie seks met een varken, fietsen hele horden kleurloze mensen virtuele valuta bijeen op hun hometrainers en draagt vrijwel iedereen een chip die herinneringen opslaat en weer kan afspelen. In seizoen twee schopt een tekenfilmbeer het tot kandidaat voor een politieke functie, transformeert een mysterieuze zender het gros van de bevolking tot apathische voyeurs en laat een vrouw een op kunstmatige intelligentie gebaseerde kopie maken van haar overleden echtgenoot. Deze DVD-box bevat beide seizoenen van deze aangenaam ontregelende serie vol duistere humor.

  Dit boek kopen?

  Dat kan! Klik op een van de knoppen om dit boek te bestellen! Of steun de boekensector en bestel hem hier.

  Deel dit boek:

  Gerelateerde boeken

  Terug naar home