Meld een boek aan

Welk boek mag volgens jou niet ontbreken in onze Merkwaardige boekenkast?

  Verhalen om niet te verdwalen

  De reis van de merkorganisatie

  We leven in een overgerationaliseerde zakelijke wereld. Koning spreadsheet, KPI’ s en het geloof in een maakbare wereld domineren. Wij belichten in dit Bookazine daarom de andere kant van de medaille, die van het onbewuste en irrationele. In twaalf aansprekende verhalen vertellen we hoe organisaties zich op een natuurlijke wijze kunnen transformeren tot bezielde merkorganisaties.

  De verhalen geven naar analogie van De reis van de held van Joseph Campbell inzicht in de reis, welke merkorganisaties maken in de huidige logaritmisch versnellende context. Een reis in de buitenwereld welke volgens Carl Jung onlosmakelijk verbonden is met de reis naar binnen, naar de ziel van de organisatie, naar de wereld van het onbewuste en de archetypen. Een verhalenbundel over groei en verdieping van merkorganisaties als levend organisme. Een verademing tegenover de veelal verstikkende mechanische benaderingswijze.

  ‘Verhalen om niet te verdwalen’ is een verhalenbundel over groei en verdieping van merkorganisaties als levend organisme. Een verademing tegenover de veelal verstikkende westerse en mechanische benaderingswijze. We noemen het een Bookazine omdat het de auditieve kenmerken van een boek bevat maar tevens de visuele gevarieerdheid en kinesthetische gevoelscomponent van een magazine.

  Dit boek kopen?

  Dat kan! Klik op een van de knoppen om dit boek te bestellen! Of steun de boekensector en bestel hem hier.

  Deel dit boek:

  Gerelateerde boeken

  Terug naar home