Meld een boek aan

Welk boek mag volgens jou niet ontbreken in onze Merkwaardige boekenkast?

  Marketingstrategie

  Marketingstrategie Ruud Frambach & Edwin Nijssen
  Marketing Noordhoff Uitgevers
  2017 203

  Hoe slagen organisaties erin succesvol te zijn én te blijven in de sterk veranderende markten van vandaag? In het compacte boek Marketingstrategie leggen Ruud Frambach en Ed Nijssen uit hoe belangrijk strategische marketing is voor het vergroten en behouden van het klantenbestand.

  Waarom kiezen voor Marketingstrategie?
  – Onmisbaar bij het schrijven van een marketingplan;
  – centrale rol voor het strategische keuzeproces;
  – toepassingsgericht én wetenschappelijk onderbouwd.

  Om succesvol te zijn en te blijven moeten organisaties in staat zijn om hun klanten een unieke waarde te bieden. Organisaties moeten daarom vaststellen welke waarde ze willen en kunnen leveren. In Marketingstrategie staat dit strategische keuzeproces centraal; op basis hiervan wordt het marketingplan uitgezet. Het boek laat zien dat een succesvolle aanpak te leren valt. Het steunt op de recentste wetenschappelijke inzichten en vertaalt deze op toegankelijke wijze naar de praktijk. Marketingstrategie is geschreven voor studenten en professionals die zich bezighouden met strategische marketing op hbo-, wo- en/of NIMA C-niveau.

  De nieuwste editie van Marketingstrategie bevat praktische modellen om nieuwe ontwikkelingen te analyseren, zoals het gebruik van big data. Er is meer aandacht voor de veranderende rol van marketeers. Wat betekent dit voor de marketeer zelf, de marketingfunctie, de marketingstrategie en de organisatie? Het boek is verder volledig geactualiseerd.

  De online omgeving biedt studenten extra toetsen om mee te oefenen. Docenten vinden er collegesheets, cases, figuren en tabellen uit het boek. Ook kunnen zij zelf toetsen samenstellen met Toets-op-Maat.

  – Samenvatting van managementboek.nl

  Bestel het boek ‘marketingstrategie – Praktische inzichten voor een succesvol marketingplan’ nu via managementboek.nl of bol.com

  Dit boek kopen?

  Dat kan! Klik op een van de knoppen om dit boek te bestellen! Of steun de boekensector en bestel hem hier.

  Deel dit boek:

  Gerelateerde boeken

  Terug naar home