Meld een boek aan

Welk boek mag volgens jou niet ontbreken in onze Merkwaardige boekenkast?

  Marketing.com 4.0

  Marketing.com 4.0 Wim van der Mark
  Marketing Noordhoff Uitgevers B.V.
  2017 145

  ‘Marketing.com 4.0’ is een handige praktijkgids die ingaat op het nieuwe online kijk-, lees-, klik- en koopgedrag van de consument. Met ‘Marketing.com 4.0’ leer je meer interactie en verkoop te genereren via websites.

  Waarom kiezen voor ‘Marketing.com 4.0’?
  – Praktijkgids voor succesvol ondernemen op internet;
  – compact, praktijkgericht en toegankelijk geschreven;
  – bevat de meest actuele inzichten op het vakgebied.

  ‘Marketing.com 4.0’ biedt een praktische en inspirerende vertaalslag van kennis over dialogen en interactie met consumenten naar online toepassingen. Het boek legt onder meer uit hoe je online verschillende tests kunt uitvoeren, hoe je gegevens analyseert en benut, op welke manieren je responsdrempels kunt verlagen en respons kunt optimaliseren. Bij elk onderwerp ligt de focus op de methode die het meest bijdraagt aan succes.

  In de vierde editie van ‘Marketing.com’ zijn alle hoofdstukken geactualiseerd. Ook bevat het boek een nieuw hoofdstuk over contentmarketing, dat ingaat op de mogelijkheden om het contact met webbezoekers te intensiveren en te verlengen. Daarnaast is er een hoofdstuk over marketing automation toegevoegd.

  Online ondersteuning
  Met de code in je nieuwe studieboek heb je twee jaar lang gratis toegang tot het online materiaal bij het boek. Je vindt hier handige tools en verhelderende video’s. De toegangscode in het boek is persoonsgebonden en eenmalig te gebruiken.

  – Samenvatting managementboek.nl

  Dit boek kopen?

  Dat kan! Klik op een van de knoppen om dit boek te bestellen! Of steun de boekensector en bestel hem hier.

  Deel dit boek:

  Gerelateerde boeken

  Terug naar home