Meld een boek aan

Welk boek mag volgens jou niet ontbreken in onze Merkwaardige boekenkast?

Indie Brands

Indie Brands Anneloes van Gaalen
Marketing BIS Publishers
2012 200

Merken schieten uit de grond als paddenstoelen. Elke dag. Overal op de wereld. Slechts enkelen veroveren een plekje in het hart van de consument. Stuk voor stuk trekken deze succesvolle merken aan het oog voorbij in ‘Indie Brands’. Onafhankelijk. Authentiek. Innovatief.

Ikea, Apple, Google, Starbucks. Geef maar toe; je zou toch ook graag jouw merk toevoegen aan dit rijtje ‘Indie Brands’? Stel jezelf dan steeds opnieuw de vraag: wat maakt jouw merk onafhankelijk en sterk? Het zijn de verhalen van deze succesvolle merken, die het verschil maken volgens Anneloes van Gaalen. Jouw verhaal is een onmisbaar deel van je merk.

Verwonder je over de sterke merken, die worden uitgelicht. Laat je ogen strelen door deze visuele traktatie. Al bladerend passeren de meest geweldige designs de revue. De complete look en feel van het boek onderstrepen de avontuurlijke en creatieve inhoud van het boek. Het is zonde om aan de oppervlakte te blijven. Graaf daarom mee naar de roots van elk merk en ontmoet de creatieve geesten aan het hoofd van deze ‘Indie Brands’.

‘Indie Brands’. Gewapend met een innovatieve benadering en een prachtig verhaal brengen zij alledaagse producten op een geheel nieuwe manier aan de man. Zij worden onder de loep gelegd door Anneloes van Gaalen. Van roots tot in detail. De slimme marketing en verfrissende communicatie-uitingen maken dit boek zeker de moeite waard!

Bestel ‘Indie Brands’ op Bol.com

Samenvatting Bol.com
Indie Brands is both a visual feast and an inspiration to branding professionals and young entrepreneurs. Each indie brand reveals its unique story of smart design and marketing. The book scrapbook-style format and indie look and feel fit the subject matter.

Dit boek kopen?

Dat kan! Klik op een van de knoppen om dit boek te bestellen!
Of steun je plaatselijke boekhandel en bestel hem daar.

Deel dit boek:

Gerelateerde boeken

Terug naar home