Meld een boek aan

Welk boek mag volgens jou niet ontbreken in onze Merkwaardige boekenkast?

Hoe verandert internet je manier van denken?

Hoe verandert internet je manier van denken? John Brockman
Geschiedenis & Maatschappij Maven Publishing
2011 416

Hoe verandert internet je manier van denken? – Internet. Het bestaansrecht van Factor Tachtig. De aanjager van onze continue veranderende manier van denken! Hier op kantoor. Wereldwijd. Wie heeft er niet met internet te maken?

151 invloedrijke intellectuelen geven antwoord op de vraag: ‘Hoe verandert internet je manier van denken?’ Een vraag zonder antwoord. Een verzameling persoonlijke verhalen, die onmogelijk samen te vatten zijn. Want meer mensen weten meer dan één!

Laat je inspireren door John Brockman met 151 verschillende invalshoeken. Soms filosofisch, soms praktisch. Met één been in het verleden en het andere in de toekomst. ‘Hoe verandert internet je manier van denken?’ wakkert een discussie aan, die ook jou aan het denken zet!

Bestellen kan via Bol.com

Samenvatting Bol.com
Edge.org stelt jaarlijks één vraag aan een selectie van de meest interessante wetenschappers en kunstenaars ter wereld. Dit jaar geven 151 denkers, waaronder Richard Dawkins, Nassim N. Taleb, Brian Eno en Steven Pinker, kort en krachtig antwoord op één van de meest interessante vraagstukken van deze tijd: Hoe verandert internet je manier van denken?

Dit boek kopen?

Dat kan! Klik op een van de knoppen om dit boek te bestellen!
Of steun je plaatselijke boekhandel en bestel hem daar.

Deel dit boek:

Gerelateerde boeken

Terug naar home