Meld een boek aan

Welk boek mag volgens jou niet ontbreken in onze Merkwaardige boekenkast?

  Eckart’s Notes

  Eckart's Notes Eckart Wintzen
  Economie & Bedrijf Lemniscaat
  2007 224

  Van eenmansbedrijf naar multinational. Daar moet een genie achter zitten! In ieder geval een bijzondere persoonlijkheid. Werp een blik op de persoon Eckart Wintzen; een kijk in zijn gedachtewereld én zijn visie op management. Maar wel met beide benen in de praktijk.

  Eckart’s Notes: Een boekje vol humor en zelfspot. Maar ook wijze woorden! Alsof zijn dagboek bij je op schoot valt: zijn korte hoofdstukjes doen je denken aan columns. Dat leest gemakkelijk! Kort. Bondig. Het wil niet zeggen dat de diepgang ontbreekt.

  De fundering van zijn succes – ‘de celfilosofie’ – vormt de rode draad. Eckart’s bijzondere bedrijfsvoering geeft je voldoende stof tot nadenken. Met échte aandacht voor je medewerkers. Met échte aandacht voor je klant. Waar fouten maken de manier is om écht te leren.

  Neem Eckart’s Notes tot je met een glimlach!

  Bestel ‘Eckart’s Notes’ op Bol.com

  Samenvatting Bol.com
  Tien jaar na dato geeft Eckart het geheim prijs van de succesformule waarmee hij ‘zijn’ BSO van een eenmansbedrijf tot multinational met 10.000 medewerkers liet groeien. ‘Een managementboek dat leest als een roman’ De ondernemer Eckart Wintzen vertelt in Eckart’s Notes vol humor en zelfspot over de succesformule, waarmee hij zijn BSO/Origin liet groeien van onverwacht eenmansbedrijf tot ongekende multinational. Een grappig boek, met diepgang. Het staat vol met ideeën en ‘gouden tips’ en is geschreven voor iedereen die met management te maken heeft: ondernemers, managers, studenten en docenten, hun thuisfront en natuurlijk ook iedereen die gemanaged wordt. De 220 pagina’s van het opzienbarende boekje zijn ingedeeld in 50 korte en puntige hoofdstukken. Een soort columns, die ook afzonderlijk gelezen kunnen worden. Vanzelfsprekend komt ook de spraakmakende ‘celfilosofie’ aan bod, waarmee Eckart zijn eerste onderneming, BSO/Origin, zo succesvol maakte. Eckart’s Notes is uitgevoerd als een persoonlijk dagboek, inclusief karakteristiek elastiek en bladwijzerkoord. De ingetogen fullcolour vormgeving geeft een lekker dagboekgevoel. Rustgevend in hectische tijden. Gewoon helemaal Eckartiaans.

  Dit boek kopen?

  Dat kan! Klik op een van de knoppen om dit boek te bestellen! Of steun de boekensector en bestel hem hier.

  Deel dit boek:

  Gerelateerde boeken

  Terug naar home