Meld een boek aan

Welk boek mag volgens jou niet ontbreken in onze Merkwaardige boekenkast?

  Don’t make me think

  dont make me think
  Steve Krug
  New Riders
  2012 187

  Zo simpel mogelijk. Vanzelfsprekend.
  Steve Krug geeft je de spelregels van webdesign.
  Zijn beste advies? ‘Don’t make me think!

  Stap in de schoenen van je website-gebruiker. Alles moet in één oogopslag duidelijk zijn. ‘It doesn’t matter how many times I have to click, as long as each click is a mindless, unambiguous choice,’ aldus Krug. Denk dus goed na over het ontwerp van je website, zodat je bezoeker dat niet meer hoeft!

  Deze ‘usability bijbel’ is hét criterium om een website te beoordelen op ‘bruikbaarheid‘. Jouw website dient zich als mens te gedragen: Beleefd. Faciliterend. Een antwoord op alle vragen van je gebruiker!

  Samenvatting Bol.com

  Eindelijk is deze usability-bijbel in het Nederlands beschikbaar! Duizenden zo niet tienduizenden webbouwers, -schrijvers en marketeers over de hele wereld kennen het boek en zijn er laaiend enthousiast over. Zo enthousiast dat ze er in hun dagelijks werk continu rekening mee houden. Don’t make me think is immers het criterium om een website te beoordelen: zodra een gebruiker ook maar een seconde moet nadenken als hij op een site zit, heb je als webbouwer iets fout gedaan! Het risico dat die potentiële klant je site verlaat, is dan namelijk levensgroot . En dat risico wil geen enkele webbouwer lopen! Don’t make me think – is dus een absolute musthave voor iedereen die professioneel met websites bezig is!

  Dit boek is te bestellen via Bol.com

  Dit boek kopen?

  Dat kan! Klik op een van de knoppen om dit boek te bestellen! Of steun de boekensector en bestel hem hier.

  Deel dit boek:

  Gerelateerde boeken

  Terug naar home