Meld een boek aan

Welk boek mag volgens jou niet ontbreken in onze Merkwaardige boekenkast?

  Denk niet aan een roze olifant

  Denk niet aan een roze olifant Sarah Gagestein
  Marketing Haystack

  Denk niet aan een roze olifant – Zou het niet geweldig zijn als u de mensen om u heen voortaan moeiteloos kunt overtuigen van uw ideeën, thuis en op het werk? Het kan, door slim in te spelen op hun onbewuste vooroordelen.

  Samenvatting Managementboek.nl
  Ons brein is weerloos tegen de overtuigingskracht van de woorden en beelden waarin wij zelf geloven. Door hier op in te spelen en uw ideeën slim te framen kun je net als succesvolle politici en reclamemakers andere mensen onzichtbaar overtuigen. Probeer ze niet te manipuleren, maar maak uw boodschap zo herkenbaar dat ze het direct met u eens zijn.

  Luisteren uw collega’s niet naar wat u zegt, blijven klanten ongeïnteresseerd en trekken uw kinderen zich niets van u aan? Dan is het tijd om u niet te richten op wat u zegt, maar op wat zij horen!

  Bouwend op nieuwe neurologische en sociaal-psychologische inzichten en jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en de politiek laat taalstrateeg Sarah Gagestein zien wat werkt. Gagestein is gespecialiseerd in framing en weet als geen ander hoe u controle kunt krijgen over uw eigen ideeën.

  Lenen of kopen
  Je kunt ‘Denk niet aan een roze olifant’ in onze merkwaardige Beepbliotheek lenen als je klant/bekende van ons bent. Maar je kunt hem natuurlijk ook zelf kopen bij managementboek.nl. Captivilogy is ook verkrijgbaar als e-book.

  Dit boek kopen?

  Dat kan! Klik op een van de knoppen om dit boek te bestellen! Of steun de boekensector en bestel hem hier.

  Deel dit boek:

  Gerelateerde boeken

  Terug naar home