Meld een boek aan

Welk boek mag volgens jou niet ontbreken in onze Merkwaardige boekenkast?

  De kracht van hospitality

  De kracht van hospitality Fredrike Bannink, Eline Kuiper en Özgür Eylen
  Algemeen management Boom
  2020 160

  Een nieuw concept in organisaties

  ‘Ze vergeten wellicht wat je hebt gezegd, maar nooit hoe je ze hebt laten voelen.’ – Frederick Buechner, Amerikaans schrijver en theoloog

  Alles draait om aandacht

  Dit is een boek over hospitality. Geen gewone hospitality, maar gastvrijheid gecombineerd met meer aandacht, meer verrassingen, en met een bredere glimlach. In dienstverlenende organisaties draait alles om die aandacht. Aandacht van de medewerker voor de gast en aandacht van de manager en leidinggevende voor de medewerker. Dit boek gaat over een nieuw concept in organisaties, niet alleen toepasbaar in de horeca, maar net zo goed in organisaties als de gezondheidszorg, scholen, vliegtuigmaatschappijen, winkels en verenigingen.

  Het is voor iedereen die de kracht van hospitality wil ontdekken en inzetten, en voor alle managers en leidinggevenden die hun leiderschap als vorm van gastheerschap willen zien. Het gaat steeds om het blij worden van het anderen blij maken.

  Samen een onvergetelijke gastvrijheidsbeleving creëren (we spreken over ‘gast’, waar je ook ‘klant’ of ‘patient’ kunt lezen) zorgt voor positieve energie en betrokkenheid. Het maakt er een team van waarop je trots bent en waar je je thuis voelt.

  ‘Dit bijzondere boek gaat over het overtreffen van verwachtingen. Over dat stapje extra zetten en creëren van positieve ervaringen die onthouden worden, lang nadat de gebeurtenis heeft plaatsgevonden.’ – Caro van Eekelen, Senior Vice President, Development and Transformation, AccorHotels

  (bron: managementboek.nl)

  Dit boek kopen?

  Dat kan! Klik op een van de knoppen om dit boek te bestellen! Of steun de boekensector en bestel hem hier.

  Deel dit boek:

  Gerelateerde boeken

  Terug naar home