Meld een boek aan

Welk boek mag volgens jou niet ontbreken in onze Merkwaardige boekenkast?

  CoolBrands The Guru Book

  CoolBrands The Guru Book Anouk Pappers & Maarten Schäfer
  Branding Cool Unlimited
  2007

  SRM: van pionier tot toonaangevende opleider

  SRM verzorgt sinds 1955 opleidingen en trainingen op het gebied van marketing en communicatie. De oprichters van SRM waren selfmade specialisten, die hun deskundigheid wilden delen met jong professionals. Zij ontwikkelden daarom opleidingen die gericht waren op de beroepspraktijk. Een opleiding moest inspireren en tegelijkertijd toegevoegde waarde bieden voor het professioneel functioneren van deelnemers.

  Die visie geldt nog steeds: alle opleidingen hebben een Know It! en Do It!-component. Op die manier worden kennis en inzicht gekoppeld aan concrete toepassingsvaardigheden.

  Inspirerende leermomenten en energie

  Dit boek biedt SRM je aan als eerste inspiratiemoment. CoolBrands biedt een blik in de keuken van de sterkste merken van dit moment. Welke customer insights lagen ten grondslag aan hun propositie? Voor welke merkstrategie is gekozen? En heeft dat consequenties voor de communicatie?

  CoolBrands interviewde directieleden en marketeers over hun merkbeleid. Merkspecialiteiten geven hun heldere commentaar op de gekozen invalshoeken. Zo biedt CoolBrands inspiratie voor iedere professional in marketing en communicatie?

  Dit boek kopen?

  Dat kan! Klik op een van de knoppen om dit boek te bestellen! Of steun de boekensector en bestel hem hier.

  Deel dit boek:

  Gerelateerde boeken

  Terug naar home