Meld een boek aan

Welk boek mag volgens jou niet ontbreken in onze Merkwaardige boekenkast?

  Contentmarketing

  Contentmarketing Suzanne de Bakker
  Marketing Noordhoff Uitgevers
  2017 237

  Mensen zijn steeds beter in staat om online informatie te filteren; zij negeren en omzeilen marketing daardoor makkelijker. Tegelijkertijd is er veel behoefte aan relevante kennis en starten er steeds meer koopprocessen bij Google. Dit betekent dat er een omslag in het marketingdenken nodig is: marketing moet mensen niet langer onderbreken bij de internetactiviteiten, maar er zijn op het moment dat ze er behoefte aan hebben.

  Het nieuwe boek ‘Contentmarketing’ legt je alles uit over deze belangrijke marketingvorm. Waarom kiezen voor ‘Contentmarketing’?
  – Complete, heldere beschrijving van contentmarketing;
  – zeer toegankelijk geschreven;
  – praktijkgericht, met veel voorbeelden uit het werkveld.

  ‘Contentmarketing’ bespreekt uitgebreid en helder wat contentmarketing inhoudt. De ontwikkelingen in de markten, bijvoorbeeld de steeds groter wordende rol van social media, en de gevolgen daarvan voor marketing worden daarbij meegenomen. Ook licht het boek toe hoe en wanneer je deze marketingmethode het beste kan toepassen.

  De focus ligt daarbij op online, maar ook offline komt aan de orde. Het strategische startpunt van het boek is het Content Marketing Framework, waar de contentproductie en -distributie uit voortvloeien. De theorie wordt aangevuld met relevante opdrachten en herkenbare praktijkcases uit bijvoorbeeld Business-to-Business-organisaties en het midden- en kleinbedrijf.

  Met de code in je nieuwe studieboek heb je twee jaar lang gratis toegang tot het online materiaal bij het boek. Je vindt hier extra oefenvragen, opdrachten en handige weblinks. De toegangscode in het boek is persoonsgebonden en eenmalig te gebruiken.

  – Samenvatting managementboek.nl

  Bestel het boek ‘Contentmarketing’ nu via bol.com of managementboek.nl

  Dit boek kopen?

  Dat kan! Klik op een van de knoppen om dit boek te bestellen! Of steun de boekensector en bestel hem hier.

  Deel dit boek:

  Gerelateerde boeken

  Terug naar home