Meld een boek aan

Welk boek mag volgens jou niet ontbreken in onze Merkwaardige boekenkast?

  Connect

  ‘Connect is het ultieme marketingboek dat je laat zien hoe je relevant, effectief en succesvol wordt én blijft in de huidige markt.’

  Samengesteld door een team van marketing experts die allemaal werkzaam zijn bij Fortune 500 merken, gaat dit boek in op de paradigmaverschuiving die plaatsvindt in de marketingwereld. Het geeft heldere inzichten aan marketers hoe ze hierin voorop kunnen blijven lopen. Hoe bereik je klanten die marketers vooral onnodig en irritant vinden? Hoe engage je bezoekers die je via verschillende kanalen kunnen bereiken?

  Het boek geeft zowel digitale als analoge voorbeelden, bespreekt de nieuwe tools die beschikbaar zijn en geeft marketers handvatten om weer grip te krijgen op de klant en de markt. Het vak marketing ondergaat momenteel een revolutie met een impact op de markt die vergelijkbaar is met de ontwikkeling van Gutenberg’s drukpers. Klanten zijn meer dan ooit koning, met meer keuze en toegang. Veel marketers zijn zoekende naar een strategie die aansluit op deze nieuwe werkelijkheid. Dit boek is een eerste stap in de goede richting.

  Bestel ‘Connect’ nu via Bol.com

  Dit boek kopen?

  Dat kan! Klik op een van de knoppen om dit boek te bestellen! Of steun de boekensector en bestel hem hier.

  Deel dit boek:

  Gerelateerde boeken

  Terug naar home