Meld een boek aan

Welk boek mag volgens jou niet ontbreken in onze Merkwaardige boekenkast?

  Briljante Business Modellen

  Briljante businessmodellen Jeroen Kemperman, Jeroen Geelhoed & Jennifer op 't Hoog
  Economie & Bedrijf Pearson
  2013 328

  We gaan het anders doen!‘ Een gedachte die vast wel eens bij je op komt. Maar weet je ook hoe? Laat je inspireren door de mooie voorbeelden, die ‘Briljante Business Modellen‘ je biedt.

  Gedreven. Volhardend. Radicaal. Zo kun je de merken die in het boek voorbijkomen wel bestempelen. Als geen ander begrijpen zij dat de markt vraagt om authenticiteit. Zij maken het verschil in het leven van de consument. Zij spelen een spel met de spelregels van de markt én winnen!

  We gaan het anders doen!

  Onder andere de Efteling, de Albert Heijn en Ikea slaan hun boekje open. Zij doen het nét even anders en behalen daarmee succes. Soms op een verrassend eenvoudige manier. Soms uit onverwachte hoek.

  Verwacht geen uitputtende diepgang. ‘Briljante Business Modellen’ biedt een kijkje in de keuken van verschillende merken. Haal je lessen uit de geheel eigen aanpakken, die daar gehanteerd worden en probeer ze ook eens uit in de praktijk!

  Lenen of kopen
  Je kunt ‘Briljante business modellen’ in onze merkwaardige Beepbliotheek lenen als je klant/bekende van ons bent. Maar je kunt hem natuurlijk ook zelf kopen bij Bol.com.

  Dit boek kopen?

  Dat kan! Klik op een van de knoppen om dit boek te bestellen! Of steun de boekensector en bestel hem hier.

  Deel dit boek:

  Gerelateerde boeken

  Terug naar home