Meld een boek aan

Welk boek mag volgens jou niet ontbreken in onze Merkwaardige boekenkast?

  52 Patroondoorbrekende denktechnieken voor managers

  52 Patroondoorbrekende denktechnieken voor managers Frank Groot

  ‘Knopen doorhakken. Gebrek aan tijd of geduld. Wij kunnen wel wat leukers verzinnen dan meetings en vergaderingen! Frank Groot belooft ons ’52 patroondoorbrekende denktechnieken voor managers’. Wij laten ons maar al te graag inspireren.’

  Samenvatting managementboek.nl:

  Als manager heeft u veel vergaderingen: teammeetings, afdelingsoverleggen, stuur- en projectgroepen, management- en directiemeetings. Tijdens die veranderingen moeten in korte tijd veel beslissingen genomen worden of wordt een gezamenlijke visie of beleid ontwikkeld. Maar dat gaat lang niet altijd even snel; … als het al lukt.

  Dit soort zakelijke besprekingen kan veel effectiever en creatiever verlopen, door gebruik van patroondoorbrekende werkvormen: denktechnieken die tot nieuwe inzichten leiden en een heldere structuur geven aan visie- en besluitvorming. Frank Groot heeft in de loop der jaren 52 van deze technieken (door)ontwikkeld die in dit boek volgens een vast stramien beschreven staan: waarvoor gebruikt u de denktechniek? Wat is het resultaat? Welke stappen doorloopt u? Welk deel van het brein wordt hierbij ingezet?

  ’52 patroondoorbrekende denktechnieken voor managers’ is een inspirerend en praktisch boek voor iedere manager die denkpatronen wil doorbreken. In zijn organisatie. In zijn team. Én bij zichzelf. De rationele en creatieve denktechnieken in dit boek zijn gebaseerd op de nieuwste inzichten in bruinonderzoek en groepsdynamica.

  Bestel ’52 patroondoorbrekende denktechnieken’ op Bol.com

  Dit boek kopen?

  Dat kan! Klik op een van de knoppen om dit boek te bestellen! Of steun de boekensector en bestel hem hier.

  Deel dit boek:

  Gerelateerde boeken

  Terug naar home